Audi Q3 kommer snart.


Bliv blandt de første til at bestille den.

Anden generation af den populære SUV er på vej. Den nye model er blevet opgraderet på alle tænkelige områder, hvor et mere maskulint og selvsikkert design præger det udvendige, mens du indvendigt kan glæde dig til en lang række overvældende betjeningsfunktioner, der både øger komfort, køreglæde og sikkerhed.

Efterspørgslen er stor, og vi har derfor gjort det muligt for dig at blive blandt de første til at bestille den nye Audi Q3.

Vi kender endnu ikke prisen på den kommende model, men skriver du dig op, kontakter vi dig, så snart prisen er på plads.

Forhånds­reserver din Audi Q3 i dag

For at gennemføre en forhåndsreservation skal du bruge dit NemID, således at vi ved, at dine oplysninger er korrekte og ikke misbruges af andre.

Når du laver en forhåndsreservation, modtager du en bekræftelse på mail, hvori dine oplysninger og den valgte forhandler fremgår. Det er helt uforpligtende og du kan til enhver tid annullere din reservation.

Når der bliver åbnet for bestillinger, bliver du kontaktet af den Audi-forhandler, du har valgt, således at I kan sammensætte den Audi Q3, du ønsker.

1. Vælg forhandler:


Vælg den Audi forhandler du ønsker at købe den nye Audi Q3 af.

2. Indtast dine oplysninger:


Hvorfor skal jeg vælge forhandler?

Når vi åbner for bestilling af Audi Q3, vil den forhandler, du vælger, tage kontakt til dig og guide dig gennem købet.

Så kan I sammen vælge fx farve, motor og udstyr til din Audi Q3 og afslutte handlen med en gældende købsaftale.

Når bilen kommer til Danmark, vil din bil blive leveret via den samme forhandler.

Alle forhandlere har de samme muligheder for at vælge biler.

RESERVATIONS-BETINGELSER Audi Q3

Anvendelse
Disse betingelser (”Betingelserne”) gælder, hvis du vælger at tilmelde dig ”Reserver den nye Audi Q3”. Du skal acceptere Betingelserne, når du tilmelder dig, og vi anbefaler, at du læser Betingelserne grundigt igennem og gør dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som beskrives heri.

Om site.audi.dk/reserver-q3
site.audi.dk/reserver-q3 er en onlineportal, der ejes og drives af Skandinavisk Motor Co. A/S, (CVR-nr 705151113), Park Allé 355, 2605 Brøndby (”Audi Danmark”), e-mail: reservation@audi.dk. Audi Danmark er den danske importør af biler af mærket Audi.

Reservationsproces og aftaleindgåelse
Når du tilmelder dig ”Reserver den nye Audi Q3”, får du en prioriteret plads i køen, når der åbnes op for salg af den nye Audi Q3 hos Audi forhandlerne.

Efter tilmelding vil du modtage en bekræftelse på email, hvori dine oplysninger og valgt forhandler fremgår. Du kan på ethvert tidspunkt vælge at annullere din reservation ved at skrive til reservation@audi.dk. Hvis du vælger at annullere din reservation, mister du din plads i køen.

Du vil i forbindelse med reservationsprocessen blive bedt om at vælge din foretrukne Audi forhandler, som du ønsker at indgå en købsaftale med, når du skal bestille din nye Audi Q3. Du finder kontaktoplysningerne på din foretrukne Audi forhandler på din reservationsordreoversigt.

Når Audi Danmark åbner op for salg af den nye Audi Q3, vil du blive kontaktet af din foretrukne Audi forhandler. Ønsker du herefter at bestille en Audi Q3, vil du modtage en slutseddel til underskrift, så der kan ske bestilling af bilen med det udstyr, som du ønsker. Vælger du ikke at købe den nye Audi Q3, mister du din plads i køen.

Den nye Audi Q3 forventes at blive leveret i slutningen af 2018, og Audi Danmark vil planlægge produktionen af din bil baseret på din plads i køen. Det endelige leveringstidspunkt afhænger imidlertid af den motortype, den type gear og det udstyrsniveau, som du vælger. Det endelige leveringstidspunkt kan derfor afvige fra din plads i køen. Det endelige leveringstidspunkt vil fremgå af den slutseddel, som du indgår med din foretrukne Audi forhandler.

Persondatapolitik og videregivelse af personoplysninger
Når du reserverer den nye Audi Q3, indsamler vi samtidig dine personoplysninger. Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondataregler og vores privatlivspolitik, som du kan læse mere om her.

Vi videregiver dine personoplysninger til den foretrukne forhandler, som du har valgt, så de kan kontakte dig med henblik på at indgå en købsaftale. Din foretrukne Audi forhandler behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondataregler og deres privatlivspolitik, som du kan læse mere om her.

Fejl i søgning

Fandt ingen resultater på det indtastede postnummer. Prøv venligst et andet.

Oplev Audi Q3

Den nye Audi Q3 er en familie-SUV med mange allroundtalenter. Anden generation af bilen fremtræder mere selvsikker rent visuelt og giver dig, med sine gode pladsforhold, store fleksibilitet og mange praktiske detaljer, et betydeligt større udbytte af bilen.

Læs mere om Audi Q3