Audi e-tron kommer snart.


Bliv blandt de første til at bestille den.

Audi e-tron symboliserer starten på en ny e-poke. Den første 100% elektriske Audi baner nemlig vejen for fremtidens mobilitet og bliver den første i en lang række af elektriske Audi modeller.

Efterspørgslen er stor, og vi har derfor gjort det muligt for dig at blive blandt de første til at indtage de danske veje i en 100% elektrisk Audi. Vi forventer, at prisen starter fra 935.000 kr. ved 20% afgift i 2019 (opdateret med regeringens klimaudspil).

Forhånds-
reserver din Audi e-tron i dag

For at gennemføre en forhåndsreservation skal du bruge dit NemID, således at vi ved, at dine oplysninger er korrekte og ikke misbruges af andre.

Når du laver en forhåndsreservation, modtager du en bekræftelse på mail, hvori dine oplysninger og den valgte forhandler fremgår. Det er helt uforpligtende og du kan til enhver tid annullere din reservation.

Når der bliver åbnet for bestillinger, bliver du kontaktet af den Audi-forhandler, du har valgt, således at I kan sammensætte den Audi e-tron, du ønsker.

1. Vælg forhandler:


Vælg den Audi forhandler du ønsker at købe den nye e-tron af.

2. Indtast dine oplysninger:


Hvorfor skal jeg vælge forhandler?

Når vi åbner for bestilling af den nye e-tron, vil den forhandler, du vælger, tage kontakt til dig og guide dig gennem købet.

Så kan I sammen vælge fx farve, motor og udstyr til din nye e-tron og afslutte handlen med en gældende købsaftale.

Når bilen kommer til Danmark, vil din bil blive leveret via den samme forhandler.

Alle forhandlere har de samme muligheder for at vælge biler.

RESERVATIONS-BETINGELSER e-tron

Anvendelse
Disse betingelser (”Betingelserne”) gælder, hvis du vælger at tilmelde dig ”Reserver den nye Audi e-tron”. Du skal acceptere Betingelserne, når du tilmelder dig, og vi anbefaler, at du læser Betingelserne grundigt igennem og gør dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som beskrives heri.

Om site.audi.dk/reserver-etron
site.audi.dk/reserver-etron er en onlineportal, der ejes og drives af Skandinavisk Motor Co. A/S, (CVR-nr 705151113), Park Allé 355, 2605 Brøndby (”Audi Danmark”), e-mail: reservation@audi.dk. Audi Danmark er den danske importør af biler af mærket Audi.

Reservationsproces og aftaleindgåelse
Når du tilmelder dig ”Reserver den nye Audi e-tron”, får du en prioriteret plads i køen, når der åbnes op for salg af den nye Audi e-tron hos Audi forhandlerne.

Efter tilmelding vil du modtage en bekræftelse på email, hvori dine oplysninger og valgt forhandler fremgår. Du kan på ethvert tidspunkt vælge at annullere din reservation ved at skrive til reservation@audi.dk. Hvis du vælger at annullere din reservation, mister du din plads i køen.

Du vil i forbindelse med reservationsprocessen blive bedt om at vælge din foretrukne Audi forhandler, som du ønsker at indgå en købsaftale med, når du skal bestille din nye Audi e-tron. Du finder kontaktoplysningerne på din foretrukne Audi forhandler på din reservationsordreoversigt.

Når Audi Danmark åbner op for salg af den nye Audi e-tron, vil du blive kontaktet af din foretrukne Audi forhandler Ønsker du herefter at bestille en Audi e-tron, vil du modtage en slutseddel til underskrift, så der kan ske bestilling af din bil med det udstyr, som du ønsker. Vælger du ikke at købe den nye Audi e-tron, mister du din plads i køen.

Den nye Audi e-tron forventes at blive leveret i starten af 2019, og Audi Danmark vil planlægge produktionen af din bil baseret på din plads i køen. Det endelige leveringstidspunkt afhænger imidlertid af den motortype, den type gear og det udstyrsniveau, som du vælger. Det endelige leveringstidspunkt kan derfor afvige fra din plads i køen. Det endelige leveringstidspunkt vil fremgå af den slutseddel, som du indgår med din foretrukne Audi forhandler.

Persondatapolitik og videregivelse af personoplysninger
Når du reserverer den nye e-tron, indsamler vi samtidig dine personoplysninger. Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondataregler og vores privatlivspolitik, som du kan læse mere om her.

Vi videregiver dine personoplysninger til den foretrukne forhandler, som du har valgt, så de kan kontakte dig med henblik på at indgå en købsaftale. Din foretrukne Audi forhandler behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondataregler og deres privatlivspolitik, som du kan læse mere om her.

Fejl i søgning

Fandt ingen resultater på det indtastede postnummer. Prøv venligst et andet.

Oplev Audi e-tron

Audi e-tron er nok en elbil, men Audis dygtige ingeniører er hverken gået på kompromis med rækkevidde, ydeevne eller design og detaljer. Audi e-tron kommer nemlig med en ladekapacitet på op til 150 kW, mere end 400 km i rækkevidde ifølge den realistiske WLTP-cyklus, som er udviklet af EU og omfatter mere realistiske testforhold - og så kan du eksempelvis få den med virtuelle sidespejle.

Læs alt om Audi e-tron